sjömagasinet – stjärnhovs säteri

Charmig magasinsbyggnad

Den gamla magasinsbyggnaden vid sjön Natens strand, straxt utanför Stjärnhov erbjuder modernt boende med gammaldags charm.  Huset är vinterbonat och är på totalt 225 kvadratmeter. Det finns fyra dubbelrum, varav ett med eget badrum samt sovloft för fyra personer. Gäster medför egna lakan och handdukar.

På bottenvåningen finns vardagsrum med stor öppen spis, bastu, WC och dusch samt utgång till altan med anslutande brygga och bryggbåt samt grill. En trappa upp finns storstuga på 50 kvadratmeter med sittgrupp, matplats, TV och kamin. Det finns också en välsorterad köksavdelning med elspis, diskmaskin, kyl, frys, mikro, glas och porslin för 20 personer. Huset har tre duschar och toaletter samt tvättmaskin.

Bryggbåten, med elmotor, klarar 10-12 personer. Vattnet i Naten är så rent att man kan dricka det. Fina möjligheter till bad och fiske. Lättrodd eka och kanadensare bidrar till ett spännande båtliv. Den fiskeintresserade kan hyra en Linder 440 fishing för trollingfiske. Utflykt genom Natån till sjön Båven är en upplevelse.

SNABBFAKTA

I den gamla magasinsbyggnaden vid sjön Natens strand, strax utanför Stjärnhov erbjuds modernt boende med gammaldags charm. Nära till ICA, bensinstation och allmänna kommunikationer. 85 km till Stockholm, 19 km till Gnesta.

Gäster medför egna lakan, handdukar samt mat.

Antal bäddar: 12+6

Sjömagasinet
Stjärnhovs säteri
646 51 STJÄRNHOV

Telefon: 0158-400 88
E-post: carin.adlercreutz@gmail.com
Webbplats: stjarnhovssateri.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Filtrera boendetyper

Bed & Breakfast

Slott

Stugor

Vandrarhem