gnesta strand

gnesta strand

Vid Frösjöstrand i centrala Gnesta

När vattnet hittar du restaurang Gnesta Strand men stor härlig terrass med utsikt över Frösjön. Ett välrenommerat kök serverar mat från á la cartemenyn fyra dagar i veckan. Här finns en stor matsal och en mysig inglasad veranda med utsikt över Frösjön. På sommaren går det utmärkt att sitta ute på den väl tilltagna altanen under äppelträdens svala skugga. Det går också utmärkt att sitta i den mysiga barhörnan och vintertid är enhemtrevlig brasa tänds.

Här är platsen för den perfekta kick-offen eller bara en spännande weekend med kanotutflykter, långfärdsskridskoturer och cykelutflykter. Beställ er picknickkorg till utflykten. Ett stenkast från Gnesta Strand finns restaurangens bed & breakfast, Sjövillan. Även den ligger vid sjön och har många rum, familjestugor och en relaxavdelning. Det finns också konferensmöjligheter i anslutning till restaurangen.

SNABBFAKTA

Här serveras mat av närproducerade råvaror som följer säsongen.
För öppettider se webb eller facebooksida.

Gnesta Strand
Margretedalsvägen 4
646 34 GNESTA

Telefon: 0158-104 54       Webbsida: www.gnestastrand.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebook: Gnesta Strandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster        Instagram: @gnestastrandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Filtrera restaurangtyper

Café

Gatukök

Gårdsbutik

Pizzeria

Restaurang